How to säga godnatt.

Sofia, du är fel på. So raise you're glass, this is no f***ing request!

Okej, det där gör det inget om inge förstår. Vi hade roligt i alla fall.

Godnatt folket /kissnödig, skitglad, jätteskrattig anna.

En kort historia lång.

Imorgon har vi klassfest. YEAH! uhn-tiss. Just hu har jag Pre-Förfest-klassfest-uppladdning.

Ida har varit en glad dag.
För Mari (Ah ja, vår kärlek är som en djup grop) hälsade på Klaras och min fina klass hela eftermiddagen. Jag har fått spela en hel massa kort, och faktiskt vunnit dom gånger jag kommit ihåg att man inte får gå ut med frikort i skitneger. Nej, jag är inte särskilt politiskt korrekt, jag brukar skratta åt barn som får saker i huvudet också.
Och för att inte tala om engelskalektionen! Edith sa "I can be very nasty if you want me to!" Hjärnskrynklare kommer tjäna stort på hela es13 någon dag alltså.

Jag har prövat en väldigt väldigt fin och asnice bh också. Den kostad 770 spänn. Jag skrattade och tyckte synd om mig själv. Skaffa inte stora bröst hörrni.

Idag har också varit bra för att det är torsdag. Och imorgon är det fredag. (VILKET SÄTE KAN JAG TAAAA?) Då har vi klassfest. Det finns nog inget mer hela världen som gör mig lika nervös just nu. Huvva. Man vet ju vilka som går i min klass liksom.



La musik lets prata får it self.

Jag vet inte riktigt själv vad jag menade med rubriken.

Juni kommer äga-suga-gråtas-skrattas.

Way-Ho!

Jag kan bara inte sluta lyssna på den. Den är så. SÅ. BRA

Sagan om ringen i mitt arma hjärta.


Om världen bara tänkte logiskt.




Tack Padfoot för bilden, och din exceptionella Tumblr. Exceptionell betyder Awesome, Sofia.
Det var allt för mig idag, jag är underbar.

Anna's out.

Fika.

Se för att nu ska jag ner på staden för att fika med ELLEN!

Här är hennes fina födelsedagskort hon ska få av mig.



Never mind att hon inte är harry potter, det ska vara så på den här modellen.

Inspiration.







Min vän Felicia inspirerade mig till att inspireras.

7 Dagar framåt.

Min vecka kommer se ut såhär. Antar jag.

Måndag.
Sibyllaskolan. Punkt slut. ARL. Oj helsike, redovisning imorgon, knappt halva arbetet klart.

Tisdag.
Skolka från ARLen?

Onsdag.
Shoppa loss på stan med min kära syster. Har inga ordentliga byxor, dumma tröjor och vi ska inte ens börja på hur mycket jag vill ha ett par chinos.

Torsdag.
Pretty obokad dag.

Fredag.
Klassfest! Fest, med klass! Klassig fest! Dessutom köper vi officiellt lägenheten på fredag, så.. lycka.

Lördag.
Lingonfilmen med Pappsen, Maria och Ellen. Kanoners. Hur många lingon finns det i världen, hur kan en film med den titlen vara inte okej? Dessutom är jag äckligt nerkärad i den gråhåriga farvrorn som flörtas på bilden, han är den sötaste någonsin.

Söndag.
Ah, geschlafen. Åh, tyskagrammatik. Äh, bryr mig inte. "And as they say, don't go looking for love, it will come find you. Or some bullshit like that." Tillbaka till novellen jag läser!

Sjukt bra serie. Ha, jag borde flytta till göteborg.

Jag är sjuk. Frågan är om jag kommer simulera jättesjuk imorgon för att slippa stiga upp och få se glee hela dagen, eller om jag är mina vänner trogna och går till skolan och englishteatrar första timmen imorgon. Hm.
Klaine.. eller Edith?

"I gotta march, my hearts a drummer"


Nu är det såhär.

Såhär ser mitt liv ut just nu, på riktigt. Jag känner att det kan vara bra att berätta det också, eftersom jag har en tendens att.. inte göra det.

Jag går i skolan. Jag sjunger, räknar intervaller (åh vad intervaller är SVÅRT), skjuter upp Arbetmiljökunskapen och äter lunch varje dag. Jag hoppar över frukosten alldeles för ofta, och är hungrig. Jag väntar på bussen. Jag väntar på att få flytta in till stan under påsk. Jag väntar på att flytta tillbaka till huset under sommaren.

Jag lyssnar på dessa pojkar, och försöker lära mig att sjunga coolare och coolare. Jag försöker inte bli coolare, cause I don't do cool, it ain't my style. Jag försöker vara precis så mycket jag som möjligt, även om jag bara blir konstigare och konstigare för varje dag som går. Jag försöker ta mig tid att knåpa ihop hur min nya design ska se ut, och jag försöker låta bli att läsa vad som ska hände i nästa gleeavsnitt. Jag har en finne i nacken, och jag är torr om benen.

Jag ska städa rummet, och köpa nya byxor, men jag glömmer bara börsen hela tiden. Rummet förtränger jag. Jag ska skriva lite oftare i min skrivbok, för det ventilerar min kära hjärna, och dessutom finns det saker man inte borde säga till sina kompisar. Ni vet att det är så. Jag ska sluta sukta efter subwaykakor, för jag har ju ändå ingen börs med mig. Jag ska, som klara fint har uttryckt det, "vri tummen ur röva, även om tummen gillar värmen och mörkret". Jag jobbar på att vri tummen ur röva. Jag ska lära mig spela något fint på gitarr.

Jag ska inte fundera på vad uttrycket "bli något betydelsefullt" betyder, för varför vill jag veta det, när jag kan blunda och springa rakt in i det, sådär lagom fort? Jag ska ha kräftskiva ikväll, och jag ska lyssna på Familjen - Det snurrar i min skalle, flera gånger. Jag ska räkna ner helgen och HOPPA upp ur sängen på måndag och tisdag och onsdag och fredag och lördag och säga: SKOOLA! För det kommer vara skola. Och roligt.

Jag är pillanödig (fördömt ellen, du och ditt pillanödig) och ska snart gå till mamma som klipper sig. Inte hos Anders dock, han är min. Jag drömmer alldeles för verkliga saker, och jag har inte riktigt aning om vad jag har sagt till mina vänner på sistone. Jag har lärt mig väldigt mycket om Bjästabornas upptåg under högstadiet, och vet alldeles för mycket om deras sovvanor.

Jag har emanuels handkräm, för han glömde den. Nu får den bo i skåpet med en halv kossa på över helgen. Jag antar att jag är kär. (Kom igen, alla vet det redan.) Jag är INTE sugen på lökchips. Fy fan. Jag vet alldeles för mycket om alldeles för mycket om helt fel saker. Jag var väldigt ledsen förra onsdagen, för det behövdes. Har man rullat på ett lyckorus sen i september måsta man snubbla ibland. Jag är otroligt lyckligt idag. Precis lagomt lycklig.

Har det varit okej, eller är ni mest förvirrade?

Jag är trevlig ja.

Hej du. Jag har gjort massa annat än att sitta vid datorn. Och när jag satt mig vid datorn har Linus brottat ner mig, mest för att retas.

Kanske ska ta och.. berätta hur läget är. Sen. Det blir väl trevligt??

LÅT! SOM JAG ÄLSKAR!. Den här går också hem på jämt.

Vill också kunna sjunga bas.

Ursäkta mig. Jag gillar min leadlåt på ensemblen. Jag skrattar varje gång jag hör den. (I det här fallet är det sant.) Den är så perfekt, texten, BASGÅNGEN (TJOHEJBA, är det jag som kissar på mig av lycka över en basgång eller??) jajamen!
Shania Twain - Black Eyes, Blue Tears

Nu, iväg och gör nåt värt att skriva om kanske.

Marsmusik

Jag tappade bort mig i månaderna och glömde göra en Februarispellista, men det blev en för mars! FINFIN.

HÄÄR



Colla brudar på Umeås flygplats, påväg till GC. Jää. Och den snyggast fyller år snart.

Hm..


3 bloggar. Fler än 3 bloggar.

Felicias Blogg.
Utbytis i Michigan, USA. En av mina bästa kompisar, och en väldigt väldigt rolig och klok brud! Hon säger inte bara smarta saker om Usa, sig själv och sitt liv, utan hon har också lärt mig att det är bäst om man bara ger sig och börjar pussas.

Hannes Hervieu
Rolig kille. Smart kille. Centerpartist, komiker och snygg. Har Hiroshimasvampen på bröstet.

Helvetes Jävla Skit
Två killar på två olika orter i Sverige som har en blogg tillsammans. En klagar för jämnan och en tjatar om låtar man aldrig hört förut. Helt klart värd blogg. Det bästa är att man förstår aldrig riktigt om dom ens tål varandra.

SFBRGMNs Blogg
Om man är lika nördig som jag, lika nördig som Sofia, är det här en blogg som knappast gör dig onördigare! Harry Potter, StarKid, Glee, allt möjligt, hitta små tjuvtittar och roliga saker helt enkelt. Och ibland ett inlägg om hur awesome hon är på innebandy.

Som ni märker är inga av bloggarna stora eller kända. Smart drag av mig tycker jag. För då kan jag skryta när dom är grymt stora. För jag har faktiskt stöttat dom på vägen och bla bla, jag är bäst.

Okej, en låt till.

Animal - Neon Trees

"Here we go again
I kinda wanna be more than friends
So take it easy on me
I'm afraid you're never satisfied

Here we go again
We're sick like animals
We play pretend
You're just
A cannibal
And I'm afraid I won't get out alive"

HIHIHI. HI.

Billåt.

Jag lovar, den har varit med i en bilreklam någon gång, jag är supersäkert på det. Totally Awesome är den a!

Caro Emerald - Night like this

Om man kan bli kär i ett piano är jag kär i det där pianot.

3 saker jag stengillar.

Sak nr ETT.
Akustiska versioner av riktiga radiolåtar. Förutom Milow - Ayo Technology, den kräks jag på numera.
Här är ett snabbt urval!
Maroon 5 - Misery
Robyn - Hang with me
Maya Hirasawa - Worrying kind

Sak nr TVÅ.
Regnbågsklubborna i Götterian (skolkiosken), eller Gaypinnarna som jag kallar dom. Dom smakar färgglatt och fruity. HAH, oj, jag gjorde det igen! Jag är för rolig.

Sak nr TRE.
Läget. Jag gillar läget. jag gillar det spännande läget. Jag gillar det spännande läget mycket. Jag gillar att mina vänner märker det spännande läget mycket.


Padfoot, sluta läsa NU!

Okej, okej. Pffffh! Jag har sett det senaste gleeavsnittet.. tolv gånger sen i torsdags? Räcker det? Det är så äckligt bra, och eftersom nästa avsnitt inte kommer förrns den 12 april (gråt bäbis, gråt) så har jag inte kunnat motstå att tjuvkika på vad det handlar om. Dum gjort, nu blir jag ledsen.


Dom kommer dööööööö. Kanske. Jag vet inte. OCH DET FÅR JAG INTE VETA FÖRRNS DEN 13 APRIL! SNOOOPP.

Jag måste skaffa mig ett liv.

Spänenande

Jag har varit slemmig i halsen hela dagen. Så, nu vet ni att jag inte har dött i alla fall. Mer spänenande info får ni inte. Fast det var har varit spänenande, som alltid.

Om jag inte har någon passande rubrik då?

Jag har gråtit flera gånger idag. Flera gånger för att det har varit en skitbra dag gone bad, och en gång för att Felicia svarade så snabbt på mitt mail. Puss på dig också Felicia, du är värd guld.

NEÄ

Genomrutten dag. Till och med den lilla ljusglimten med gleekärlek på matten förstörde mina klasskamrater genom att trakassera mig med oreoreklamen ("vrid, slicka, doppa") och börja snacka om kyckling på ett fruktansvärt opropert vis.

Sen har jag den bästa klassen i världen också.

Slalom baby!

Men chilla Sofia, jag måste få lite inspiration och tid till at skriva en underbar kommentar. Chilla.

Idag har jag gett mig ut på äventyr till bjästa (Catti tog med sig sin överfallsvisselpipa) och åkte slalom. Jag ramlade bara två gånger. Fast det räknas inte om ingen ser. Så, en gång. Men det var inte mitt fel, det var snön som var fel.

Jag åkte i branten också, och det var en pärs! Jag satte mig ner när jag insåg hur brant det var, och så började jag glida! "Okej, vi gör väl på det här viset då" tänkte jag. Jag fick inga coolhetspoäng av Pontus och Oskar i alla fall. Huvva.

Det finns en busschaufför som är afrikan och kan inte koppla som brukar köra min buss hem (jag brukar kalla honom Afrikabusschauffören om inte kan koppla). Han berättade för mig att det är viktigt att gå i skolan, och att han skulle börja jobba på hönseriet bredvid mig. Han är kul han.

Det känns bra idag

Jag får kommentarer på mina inlägg. Det betyder att folk bryr sig om vad jag skriver. Det betyder att jag är cool.

Mer än det orkar jag inte skriva idag, för jag vill inte. Dessutom måste jag gå och kommentera på sofia bergmans blogg, annars blir hon ond på mig.

Glädje i denna stora sorg.

Svenska folket är sakta men säkert på väg ner i en hemsk och ändlös depressionsspiral. För snart kommer alla inse att vi lägger så otroligt mycket pengar på att, år efter år efter år (förutom 2004 med PH och 2008 med Carola) skicka iväg hemska och idiotiska bidrag till en tävling för att representera svensk musik och det svenska folket. (Men det fanns ju anledningar till att dom gick så bra i Europa. I det ena snusk, och det andra helighet. Ironiskt, motsatserna till varandra)

Bidrag som Eric Saades blir inte populärt, hur många gånger han än försöker intala oss om det. Där var jag rolig.
Men saker som den här gör det mycket bättre. Först  Egoinas inlägg, och sen kommentaren. GULD.


HUVVA

Nu är Anna Tyra Norgren Skitarg på svenska folket. SKÄMS och F U.

3 saker man bör göra om man träffar en björn.

ETT - Slå björnen på nosen, som Arthur gjorde igår med min FrankJoel. Han tog upp min Nemibok och dängde frigolitbjörnen för kung och fosterland.

TVÅ - Lågga sig ner och fisa. Det var det ingen som gjorde, men jag har hört att bjrörnar inte uppskattar fis.

TRE - Gömma sig bakom sin flickvän. Också ett av Arthurs trick.



Fina FrankJoel.

3 personer jag kommer umgås med ikväll! (lika bra att fortsätta när det funkar)



Arthur och Rebecca,  mina onda planer-kompanjoner.
Mest Arthur, han är ond. Rebecca är coolare.



Om klara ser att jag la upp just den här bilden på henne kommer
hon antagligen döda mig, så.. säg inget till henne.


Bakom mina solglasögon

Jag märkte just att min bloggdesign ser ut som designen på blogg.se. Jag antar , eftersom jag bloggar hos dem, att jag inte får säga att jag tycker att den är inte inte ful, så jag säger det inte.

Jag får skriva en låt om det.




Good night, suckers.

Det börjar bli mycket 3or nu

3 speciella platser jag vill besöka.

Plats ETT - The smithsonian.
ÖH, kanske ni säger (om ni inte sett Natt på museet). Google säger då:
"The world's largest museum and research complex, with 19 museums, 9 research centers and more than 140 affiliate museums around the world."
Nördalört, här ska ni få lite konkret fakta. Smithsonian är alltså apastort, ledande i många ämnen och områden. De har det största antalet museeföremål, men endast 2% kan visas i museerna. Alltså, 19 museum, utgör 2%. Fatta vilken stor källare! Där vill jag knata omkring.



Plats TVÅ - Max Yasgurs farm (1969)
Okej, det är inte killan Yasgur som är den viktiga. Det råkar bara vara så att han lånade ut en av sina kohagar sommaren -69 (just det, det är därför folk sjunger om den så mycket, summer of love. Summer of låna ut din gräsmatta till hippies och skapa historia) till musikfestivalen Woodstock. Och Woodstock är något otroligt legendariskt! över en halv miljon människor kom till den där hagen och lyssnade på artister som Creedence Clearwater Revivel, Janis Joplin, The Who och Jimi Hendrix. Och det missade jag.



Plats TRE - Angel Falls, Venezuela
1.
Det är i Venezuela, där har jag aldrig varit.
2. Det är världen högsta vattenfall.
3. Det är nästan 1000 jäkla meter högt.
4. DET ÄR NÄSTAN 1000 METER HÖGT, VÄRLDENS HÖGSTA VATTENFALL. PUNKT.


Ger det något att jag allmänbildar er? För jag tycker det är lite kul att skryta lite om vad jag vet, om jag ska vara ärlig.

Man ska inte planera så mycket.

Så planerna för dagen var att åka in till stan, göra något annat än att bara sitta framför datorn hela dagen. Så blev det inte. Busschauffören stannade inte, fast jag hade tryckt på knappen. Det där dumma systemet, att man trycker på en knapp som släcker en lampa, så att bussen ser att någon står vid hållplatsen, det funkar inte. Det gick alltså inte enligt planerna.

Jag hade inte planerat att min farmor skulle dö heller, men det var väl bara att vänta på. Hon som var hård som sten. Seg som gummi. Tuff som.. bara farmor var.



Jag vill inte se henne på bårhuset i eftermiddag, som pappa erbjöd mig. Jag fick se farfar, i och för sig flera dagar efteråt, men jag föredrar att komma ihåg henne såhär.

Skaffa skägg, piratusling!

Idag fick jag revansch! Revansch mot mig själv, och min dumma trötthet. Jag har varit omöjlig hela lovet, och vaknat vid nio, somnat om och panikartat vaknat vid tolvtiden. Dagarna har försvunnit för mig! Så jag ställde tre alarm, 8.30, 8.31 och 8.32, med snooze i tre minuter. Jag fick ingen ro då inte, så jag klev up kvart över nio. YES, heja mig.

Hittills harjag hunnit äta pannkaka till brunch (skitgott), sett pippi på de sju haven (Blodsvennte är sjukt fjantig, han har ju inte ens skägg.), duschat och kamma håret (äntligen) och blött näsblod.

Två frågor på det bara.. Varför blöder jag näsblod så ofta? Och Varför överanvänder jag paranteser?

Nej nu. Börja plugga Anna.

3 länkar jag vill dela med mig av idag.

1. Det nya avsnittet av Glee, Sexy. Så enormt bäst. Jag grät två gånger, ville gråta en tredje. Jag kan verkligen inte hjälpa att jag tycker det är så himla fint att gilla folk så otroligt mycket, vilken relation man än har. Jag skrattade i och för sig ännu oftare (jag kanske känner igen mig i att se ut som att man har gaser när man försöker se sexig ut).

2. Erik Hassle, i väldigt avskalad version. Skönt att han inte bara är ett popsnöre som låter bra med mixad bakgrund i ryggen.

3. The Barack Obama Song. Allt jag behöver säga. (Hittade den för flera månader sen dock, men re-hittade den inte förrns idag) (vad bra jag är på svensk) Den är awesome.

3 låtar jag lyssnar på just nu.

LÅT NR. ETT
Säkert! - Fastän
Säkert! är Annika Norlin från Umeå, som sjunger på norrländska om sånt som händer och sånt som inte händer, och ibland fattar man inte alls vad hon sjunger om, men det gör inget, det är på västerbottniska.

LÅT NR. TVÅ
OK GO - This too shall pass (studioversion)
OK GO - This too shall pass ( Officiell video)

Videoversionen är ganska bullrig, och inte jättelik den riktiga inspelningen, men videon är så cool. Minns ni den där videon med fyra snubbar i skumma kläder som dansade på löpband för någr år sedan? Det var OK GO.

LÅT NR. TRE
Säkert! - Får jag
Det blir en till Säkert!låt, för hon säger det jag har råkat tänka. Och det gör mig så glad.

Aufwiedersehen!


Gran Canaria


Utsikt från vår terass första natten, när vi kom fram med bussen alldeles för sent. Fin vy över det hemska köpcentret och mackedonken.


Utsikt åt andra hållet, det lite finare hållet om du frågar mig. Stranden man ser hade nog den pulvrigaste sanden i hela världen. Omöjlig att få bort!


Mitt cirkuspack till pappafamilj! Vi är stentuffa.


Ett par schyssta bruttor.



Soligt väder, och man gick och gick och gick, hele tin!


Soluppgång över vatten någonstans någon gång, alldeles för tidigt på vägen hem.

Det var så supermegaultraawesome att komma iväg en vecka, få lite färg och vakna när man ville! (Och bada för jämnan, BADA.) Det var dock väldigt skitjobbigt att gå i trappor hela tiden, den spanska standarden på trappsteg är grymt mycket högre, så alla de gamla haltade större delen av veckan. Och såklart blev jag matförgiftad och kräkades en hel natt, sov bort hela dagen efter, men jag ser det som en reningskur.

Det är farligt det där.

Jag har varit väck otroligt länge nu, jag vet, men all energi har lagts på.. på..? Jag vet inte vad som har gjort mig så otroligt trött de senaste månaderna, men jag har aldrig varit en kvällstrött människa, men jag har ofta gått och lagt mig vid sju, åtta flera kvällar i veckan. Men nu ska det bli bättring. Nu har jag laddat batterierna i Puerto rico, Gran Canaria, våren är påväg och hela jag är pågång!

Lite bilder från GC kommer sen!


RSS 2.0