Jag lever.

Mest för att allt är så himla fint när dom sjunger. Eller snuskigt. Det finns såna låtar också.

Ska lägga upp lite bilder från lovet när jag får chansen.

Fynd.

Här sitter jag och sitter på urgamla (typ, två, tre år gamla) bilder på mig.
Och min enda tanke är "HUR KUNDE JAG?"





När jag ändå är pågång är det här en bild på Felicia
första gången hon stog på ett par skidor.



Jag I GC. Vill tillbaka till värmen och solen. Även om det är riktigt somrigt i Övik just nu.


-

Åt helvete med hela alltet.
Mitt jävla liv tänker ta påsklov, för det är idiotiskt.

Allt var helt fel.
Allt det viktiga var bara en slump.
Och jag behöver verkligen någon att slå på just nu.


Jag är speciell jag också.

För imorgon flyttar jag till staden. Ni kommer få många skitonödiga bilder, men skitfå uppdateringar. Speciellt eftersom vi knappast kommer ha internet i lägenheten särskilt.. alls förrns till helgen, och pappa har säkert redan listat ut att om han inte kopllar in internet (han vet att jag inte vet hur man gör) kommer jag hjälpa till mer. Attans.

För jag har ätit tre kanelbullar idag, strösslade med kärlek (eller sperma, som rickard påstod att det var. Det var det inte) (Rickard har problem), fått två bullar i ögat, en i örat och en i nacken. Man kanske.. nej jag tänker inte fortsätta den meningen. Den var väldigt stötande.

För jag har påsklov imorgon, och slutar två. Härligt. Härligt att veta att jag ska slita arslet av mig torsdag ocg fredag med att packa upp och packa upp och bära och slita och flytta omkring grejer och inte ha internet och inte tv och inte bra musik och sen jobba från ett till för alltid på Lördag. Fatta vad trött och rik jag kommer vara.

För att jag lyssnar på John Denvers You fill up my senses.

För att jag inte vet var i hela världen jag hittade City and Colour, men det har nåt med harry potter att göra, och jag blir galen på att jag inte kommer på. Och på att jag snackar om City and Colour i varenda inlägg. Och om Harry potter. Eller Glee. Och för att dom aldrig hånglar. TAKE YOUR TOP OFF KILLAR! GOD!!

För att mamma säger att jag har rätt. Och mamma har alltid rätt, för hon är som jag, fast med glasögon, så hon ser saker lite bättre än mig. Och för att hon gick superlångsamt tillbaka till bilen igår efter konserten så att jag fick gå med min kompis själv. Hej mamma!

För att jag vet att ni egentligen inte fattar, och felicia kommer skicka ett mail, som slutar med PUSS DÅ! Det har blivit standard.

För att jag märker hur alla mina barndomvänner (jag är barn. Så.. banafjäls- och husumvänner) blir mindre och mindre forever alone och mer och mer glada och lyckliga och vuxna och här sitter jag och scrollar kilometer efter kilometer av glee och Harry Potter och sjunger countrylåtar dygnet runt. Jag är så himla lycklig! På riktigt alltså. Och liksom, det kan jag göra när jag slutar vara singel också.

För att det nästan var fullt på vår konsert igår.

För att det är så kul att få folk att applådera ivrigt.

Magic, is everywhere.

http://www.youtube.com/watch?v=i8YWAbhY2Ds

Det är något fel med nånting, så det gick inte att bädda in klippet. Snopp säger jag.
Jag säger också se på det. Och läs harry Potter.

The Magic Never Dies.


Dagens

Dagens roliga historia:

Två älgar var ute och flög. Den ena såg att den andra hade en bulle i örat..

Ja, ni vet hur den slutar. Han hör inte, för han har en bulle i örat.
Jag har en bulle i örat. Rickard tryckte in en bulle i mitt öra. Och pojkarna bara skrattade. Jag skrattade. Så att jag grät, men jag är ju konstig.

Dagens bästa

Att jag är en sån sjuk BAMF (Bad Ass MF), och passar på att retas sjukt mycket i mörkret på dansföreställningen.
Och Es1as bullfest, som slutade med, ja, bulle i örat.

Dagens sämsta

En lektion på hela dagen, 40 minuter GeMu vid 10.35 och ändå behöva stiga upp kvart över sex. MEN NÄR JAG BOR I STAN.. (imorgooooooooooooooooon!)

Dagens sanning

Vi är en klass full av inavel. Snacka om att vi får vara försiktiga, så att det inte slutar med att alla är arga på alla för att alla har gjort slut med alla. Alla är sjukt kära i varandra.

Dagens Rage

Nytt avsnitt av glee, har väntat sen i början mars. MARS! Och inte ens en hålla handen-scen mellan Kurt och Blaine. Doma dära manusförfattarna är riktiga prick teasers!



Jag vet att du uppskattar att jag använde din gif för att uttrycka mina känslor Bärry.

Jag är Forever Alone, Wayho.


VÅR



Hej solen, skin på mig med dina skinande skingrejer och gör mig lite mindre halvkall.


Gör om, gör rätt

Jag tänker aldrig mer säga något ogenomtänkt om mina kompisar. För det som just hände var jättejobbigt.

Några spontana slutord
Supmegafoxyawesomehot
Star wars
Sunglasses
Puss


COUNTRYKONSERT



BE THERE!

A very glee Sunday.

No puedo sacarte de mi mente, solo quiero tenerte presente.
Jag har ett hatkärlekförhållande till Google Translate, indeed.


Lördag, godnatt på dig.

Nu är jag lite rikare, mycket tröttare, lite bättre på kassaapparaten, mycket ömmare i fötterna, lite mer nu ska jag sova men mest av allt mycket mer Godnatt.


Lördag.

Nu ska jga fara och jobba på SIBYLLA. Utan S.

Sen blir det tacos och semlor.


Fet vinter.



24 April förra året.



Idag.

Jag har sjukt svårt att tro att DET DÄR (övre bilden) kommer hända på lite mer än två veckor. Skit också. Skitväder. Skitmycketvinterväder.
Dessutom, vad fasen kommer skoterspåret ifrån? Varför köra på vår lägda, dom kommer ingen vart utan att svänga ut på vägen igen, och när skoterspåret liks går på andra sidan vägen.. Idiotas.
Om ni kände att det bryr er alltså.

Thaibox

Jag har inte mycket att säga. Den här dagen har varit navelpillig. Som i adjektiv. Och väldigt ont i huvet.
Thai box och Östmans Musik med Oskar och Rebecca till lunch. Mörkerkurragömma och blindock i pianorum med dom bästa. En lektion och en massa rep. Frågor som har fått svar, så nu Felicia, nu ska jag göra dig stolt, för jag vet att det är fullt tillåtet att ösa, det sa Rickard. Bra va?



"Du & Jag & Oskar åt box" Sant. Hjärta Thaibox.



Jag antar att jag har små fossingar.



GUD. Love it!


Engälska.

Not only is my novell writing going splendid, but I'm working saturday and it's gonna be BOSS.

Jag måste få prata engelska.

Jag gillar Christian Walz - Suicide. City and Colour - Confessions. OK GO - this too shall pass. Peter Bjorn & John - Eyes. Finns det någon låt av en tjej som jag gillar lika mycket just nu? Nä. Just det, killsång är grymt mycket bättre.

Det var vad jag hade att säga


Till mina kära vänner.



  &   = <3

Therese och Sandra

Låten är till er. Den spelade vi sönder och samman i våras, när vädret var som ungefär som det är nu, och vi gick till fiket flera gånger i vecken och köpte kryptoniter och annan götta.

Nu är ni gamla. Och jag har inte ens hunnit se er idag! Fy för det. Grattis, grattis min lilla genomgulliga Banandra och min enormt mesta Bruttsis! Vad önskar ni er? HA, ni får det inte, för jag har inga pengar. Men allvarligt, vi måste fika på UH snart. Jag kan bju på det. Halvbju i alla fall. Förlåt för bilderna, ni vet att jag inte kan hjälpa det.
____________________

Pappa bjöd syrran på en resa till prag när han hade en konferens där för tre år sedan. Nu vill han bjuda mig. Frågan är om jag vill fara till Skottland, Austin, Texas eller ett helt annat ställe, som är minst lika coolt. Och det vill pappa att jag ska veta..! Damn him som ska bjuppa mig på resa, när det är såna bra platser. Fast Austin dröjer två år till. GNAG.

 


Mysiga pojkar.



Sätt på låten medan du läser. Det är lite stämningsmusik, och dessutom verkar han trevlig.

Jag vet inte riktigt vad som händer just nu. Jag är inte djup nu, bara så ni vet det, utan jag har helt enkelt dåligt med koll vad jag ska göra. Jag är så trött och less och snurrig och vill bara läsa och lyssna istället för att skriva och prata och sjunga och gympa. Låt mig somna till Bon Iver eller något. (Inte det bästa liveframträdandet, men ack så sant)

Och när ska denna förkylning släppa? Och när ska jag få se Kurt och Blanie steka lite i Glee? SNART!

Och så kom vi på att två veckor är kort tid.

Här. Det där är nog den värsta spellistan jag gjort, men ack vilka bra låtar det är.

Från och med nu kommer all min lediga tid gå till att repa och repa och repa ansemblelåtar (MPHF, tror jag ja). Det känns väldigt stressigt att veta att flera låtar inte sitter och att konserten är om två ynka veckor. TVÅÅ.
Så därför är det egentligen Min countrylista jag borde lyssna på dygnet runt, istället för den första!

Och off I go.


Lyssna på deras Body in a box också.

Jag älskar Spotify. Man hittar så mycket underbar skit.


Keeping it ugly.

Tack Felicia för att du till och med skrev förklaringen så att jag förstog. Nu ska jag peppra bloggen med youtubeklipp, hela dagarna, varje dag.

Jag vill bara visa lite ilder på mig som är, om ni frågar mig, sjukt roliga. Jag tycker verkligen att jag är helrolig när jag ser dom är bilderna. Jag har haft bilder från samma dag (jag hade en hemsk photoshoot med mig själv en dag då jag hade tråkigt, och det märks säkert) som profilbild på facebook, men det här är dom som är för briljanta helt enkelt.
Det fanns en del seriösa bilder också, men det är inte intressant hur seriös jag var för ett halvår sen.







Ah, jag är som bäst när jag är jag.

Jag är ett tekniskt problembarn.

Kan någon som liksom kan saker berätta hur jag gör så att videoklippen kan spelas på min blogg? Så slipp man öppna nya sidor och krångla en massa?

3 saker som är bra med idag.

Jag har upptäckt att det faktiskt är grymt värt att vara delaktig, och att det är moget att tycka att vuxenpoäng är det roligaste som finns. Jag och tre klasskompisar gick med bössor från hoppets stjärna på Modos match mot Mora (8-1, ÄG!!) idag, och det kändes bra att hjälpa till, och att se att så många faktiskt gav lite. En av mina kompisar fick två hundralappar, hur ofta händer det i Snålvik?

Jag kan fortfarande snacka med Simon, en kille från min högstadieklass som jag hör av/ hör av mig till alldeles för sällan. Jag vet inte om det är för att vi är född på samma dag, för att vi är så grymma båda två eller om det bara är tur, och det behövs pratas sådär nån gång var annan månad. Vi har snackat om allt, och har nog inte blivit mycket klokare, men han har påmint mig om Anberlin, och det var Oh sådan tur.

Jag kan gå på hockey och koncentrera mig på hockey istället för mitt huvud, och allt det där. Och det är sköönt.
Och modo ligger tvåa i serien nu. Nu får dom kötta resten, annars blir jag ledsen.

Bilder från klassfesten.


Jag gillar vår stil. Jag gillar Sofias stil.


En gammal amazon kan aldrig slå fel. ALDRIG!


Jag vet allvarligt talat inte vad jag gjorde där. Men jag lovar att jag var nykter.


Dagen efter smällen.

God morgon god morgon härlig, sminkfri dag idag.
Typiskt nog tänkte jag inte alls på att ta med mig kameran igår, så jag ska se om någon lägger upp bilder på facebook som jag kan låna.

jag hade väldigt trevligt i alla fall. Jag tittade i skolkatalogen med massa folk, sen tittade jag i skolkatalogen med en folk, och sen jag vi på max, och det var väldigt väldigt trevligt. Det lät som den lamaste festen någonsin.. det  var det inte!

Efterfesten var nog det mest spännande. Jag, Hanna olsson, Erik och Kalleman googlade kattskämt och såg Parfymen. Sen gick jag hem och däckade.


Katt åt spöke, fick dålig andedräkt. Den ni!

Att be om hjälp. Eller att inte gör det och springa

Jag tänker springa. Jag kommer låsa in mig på toan. Jag kommer kräkas.

Snälla Felicia, SNÄLLA DU, kom hit och hjälp mig. Det är alldeles för läskigt, superduperläskigt och jag behöver någon som skäller lite. Åh huvva. HUVVA. HUVVA.

Alltså, det är klassfest.

RSS 2.0