Tänker sova tills mina ögon slutar värka.

Ibland känns det bra, ibland känns det dåligt. Idag har det varit rakt igenom superjobbigt.

33/365


Ville bara vara viktig







Älg.

Helljukke vad skönt det är att helgen är här! Det finns inget bättre just nu. Denna vecka, precis som alla veckor sen efter sådär höstlovet, har varit tunga. Och helgen är helig. Tyvärr fylls den av massa läxor och dryga flyttar mellan mami och papi för det mesta, men först ska jag ha lite trevligt också.

Om några timmar kommer Rebecca hit, för att hänga med till Ica för att köpa lite filmmys och sedan Elina för myskväll med Anastasia och Moulin Rouge förhoppningsvis. Om jag känner oss rätt kommer vi prata en hel del också. Vi är såna. 

Imorgon ska jag, tillsammans med Papi, Maria, Julia och hennes pojkvän och Oskar på Ljust och Fräscht av Fredrik Lindström och Henrik Schyffert. Fick biljetter till mig och Oskar av Föräldraskapet (Pappa och Maria alltså) i julklapp. Det ska bli riktigt trevligt. Och vi ska äta tacos innan, snacka om lycka.

På Söndag ska jag  kanske följa med Oskar till Skulebacken och pröva åka snowboard för första gången i mitt liv. Det kommer inte gå bra, och jag vägrar åka högst upp första åket, som Oskar försöker övertala mig att göra. Han är dum i huvudet. 

Det andra alternativet är att följa med pappa hem till Banafjäl och krama på min säng, göra lite läxor och köra bil. Det beror på hur det löser sig med skjuts. Sen ska jag hém till mamma. Ja där har ni det.


Bild från förra veckan, då jag och Sofia blev kreativa och spelade in lite musica.

Övik. Fint.




HEJ

Hej igen. Någon gång ska jag väl komma tillbaka och säga något vettigt tyckte ni. (Inte? Äh) Det är inte min grej, men nu är jag här i alla fall.

Mitt huvud känns som en tappad potatis. Har huvudvärk som sjutton. Har massa läxa. Är bara intresserad av nästa avsnitt av glee. Jag ångrar ingenting. 

Saker att se fram emot:

SEMELDAGEN IMORGON!
Blir dock min fjärde semla.

LJUST OCH FRÄSCHT (Henrik Schyffert och Fredrik Lindström) PÅ LÖRDAG
Fick biljetter till mig och Oskar i Julklapp. Det ska bli skoj.

HELG.
Bara fyra dagar kvar.

SÄNGEN
Bara en timme kvar.

En vanlig kväll i mitt rum.

Godnatt. Ikväll har jag sjungit nationalsången för en polska och snackat sagan om ringen med en tjej från england.

32/365


32/365


31/365


30/365 - Rent on Broadway


Vill ha

Jag. Vill. Ha. En. Anna. Sui. Klänning. För Alltid.


29/365


28/365


27/365


Tänk


RSS 2.0