Har smärtor i mina rika ben.

Jag har jobbat idag igen, andra helgen i rad. Det måste ha varit den galnaste dagen på jobbet någonsin. Syster min ringde in mig en och en halv timme tidigare vid elva, för de hade kö ända till dörren, just fått en beställning på 50 hamburgare och var två som jobbade. Så var det i stort sett hela dagen, ända tills jag slutade vid sju.
Lite pengar tjänar jag i alla fall, och jag jobbar över lunch tre dagar i veckan också, ja ja pengar kuul.
Nu, sova.

3 låtar jag lyssnat på men inte fattat vad det var för nåt egentligen





Babbelibobbeli.

Se för att det här inlägget har jag tänkt att skriva länge. Och det handlar om allt möjligt.

Jag sitter just nu och lyssnar på Un moto di Gioja (Herr Mozart), som jag har i sångläxa. Onödigt svår, men spännande. Jag har valt att läsa Sång steg två dubbelt så fort som vanligt, alltså på ett år, därför får jag lite svårare och färre sångläxor så att jag hinner visa framsteg på varje låt, istället för att skumma genom enkla bitar. Bra tycker jag, men det krävs viljestyrka, jag som är så benägen att skjuta upp saker in i det sista.

Och visst, ibland undrar jag om jag kommer palla det, för jag glömmer så lätt bort varför jag gör det. Jag vet att jag har möjligheten att bli riktigt bra, men tar jag inte i nu och kämpar kommer det aldrig hända, och det skulle jag aldrig förlåta mig själv för.
Jag letar vinterjacka som en tok. Är det någon kan skänka en snygg grå kappa i strlk 44 som liksom inte går nedanför fötterna på en och värmer? Det enda jag hittar är kappor i blottarmodell, eller täckjackor, och jag och täckjacka blir Morran från Mumin. Jag ser ut som en stor kluns. Blä. Hittade dock en riktigt fin kappa på lindex, men mina bröst ville inte få plats. Kul va?

Jag har en ständig träningsvärk i magen, för jag och pappa går och simmar eller gymmar två gånger i veckan. Pappa säger jag är unik som kan ha träningsvärk i en vecka, jag säger att det är jag inte alls det.

Och jag har lärt mig att om man ska färga ögonfransarna ska man låta det verka maxtiden, annars är det slöseri, och så ska man göra tvärtemot det som står. De där lapparna man ska ha under ögonen är bara ivägen och man får mer i färg i ögat om man blundar. Så ärne.

Hej då.

RSS 2.0