Tre saker om torsdagen.

1. Jag har gått utan sockar hela dagen, för jag och kalle klampade ner i en hel del vattenpölar på jakt efter den där fördömda 11 på orienteringen. Tyckte att Emanuel var ganska klyftig som trädde sina blöta sockar på en hårtork och blåste igång!

2. Rickard i min klass frågade om jag var en av alverna i Sagan om Ringen. Ska man skratta eller gråta? Jag informerade honom att jag inte kunde rå för att mina öron ser ut som dom gör, jag föddes med ihopknycklade öron, och att min syster frågade när dom skulle ploppa ut. Jag tror Rickard fick lite problem med att se rakt ett litet tag.

3.  I bussen påväg hem:
Klara: Hur mår du?
Anna: Va? Jag sitter bara och tar det lungt.
Klara: Jaha. Du såg helt förstörd ut.
Anna: Jag ser ut sådär när jag tänker.



My nya look!

Vem är sötast, jag eller Eddiepeddie?





Jag vet inte om det var så logiskt att lägga bilderna FÖRST i inlägget.. men skruv det, jag orkar inte flytta, tänk om datorn går sönder av det! Tog lite kort när jag kom hem från skolan idag, och passade på att leka med webcamerans skitonödiga animationer. Ganska snygg fågel.

Vi hade skolfoto idag, om jag bara hade listat ut att jag skulle ha håret uppåt istället för framåt.. jag såg ut som harry potter. Attan.

http://www.youtube.com/watch?v=ji-cqjM9UjM
En låt jag lyssnar på en hel del nuförtiden, riktigt grym!

Det är jag det.

Åh. Vilket liv jag har. Här sitter jag, 20.48 en lördagskväll, har just varit på bio med mina föräldrar (läs, Pappa och Maria. Så drygt att skriva. Nu gjorde jag just det. Attan.) och nu är kvällen slut. ( läs, knappt börjat, åtminstone för dom lyckliga satar med liv på helger.)

Vad drar jag för slutsats?
1. Om jag inte får ett liv snart, kommer jag bli genomskinlig för att jag aldrig komemr ut i solen. Jag kommer bli vitare än Emil Sandlund. Det dåliga med det är att krullet inte ingår i vit-et.
2. Jag måste börja pusha Pappa och maria på att leta lägenhet i stan snart. NU! jag kan inte vänta till nästa höst på att kunna fara till kompisar lite spontant en fredakväll, det är synd om mig! Alla tjänar på det. Stakkars Anna.
3. Jag måste sluta tänka så mycket, det här var ett fruktansvärt onödigt inlägg. :)
4. Jag skulle inte ha ätit så mycket popcorn på bion.
5. Pappa skulle inte ha saltat popcorna så mycket.
6. Jag borde ge mig nu när jag är på topp här.

GODNATT gott folk!

Vilket vackert bra liv jag har med min klass!

Ännu en korvigt bra dag på musikestet!

Jag tror jag sakta tynar bort och dör, allvarligt, jag får aldrig sova!
Jag vill dö. Så lite har jag sovit, DÖÖ, alltså. Och när jag tar chansen, slutar det såhär.

Det går dåligt dåligt.

Anyways, har jag sagt att jag uppskattar saker VÄLDIGT lätt? Nej det har jag inte. Tyst nu.
Jag uppskattar saker som min katt som ligger i mitt öga när jag vaknar, mina byxor som egentligen är skitdåliga, mobilkameror (hur kassa är inte dom, om man tänker efter?, Mattelärare på alla fyra på databord, folk som skrattar när jag säger saker och ÅT det jag säger och NÄR jag vill att dom ska skratta, Therese som tar kort på mig när jag ramlar av en pall, kompisar som tycker jag stinker KD, kompisar som faktiskt stinker KD, tystnaden efter att Emanuel säger "Känner du det Linnea?", att min vita Gina-linne är borta. Nej vänta, det är ju skitdåligt..

Förresten, min mattelärare stog faktiskt på alla fyra på databordet!
När jag frågade om jag fick ta kort viftade han på rumpan lite extra. Det var ganska schysst.



Påminn mig om att jag måste köpa en vinterjacka, nya gitarrsträngar, converse och jag har ett fantastiskt liv!

HEJ!

En vanlig vecka. Förutom att den var awesome!

Här felicia, ett direktriktat inlägg just får DICH!

Det har varit mycket snack om val i klassen och på skolan, och  bland annat sossarna har haft en bord i ljushallen. Sossegodiset var omtyckt i klassen! Det var pinsen också, speciellt om shortknapparna går sönder!



Tyckte det var lite roligt med just den där. "Hit men inte längre Freddan!"

Vi hade uppspel på ensemblen också, fyra grupper spelade fyra olika stilcovers på Crash Test Dummies - Mmm Mmm Mmm Mmm. Lagom rolig låt, men det var jättekul att äntligen få spela med klassen och höra de andra! Vi gjorde det bra :D



Jag hittade en jättesnygg tröja på Åhléns, men den har jag inte råd med! Attan!

Vi har gjort snygga remakes på Fredrik Rein..h.. ää. Det går ju inte att stava till för fasen.

Jag har lärt känna många fler i klassen, i alla fall lite, och jag är himla lycklig över att jag valde estet! Jag verkar ha världens finaste människor i min klass :) Klara, Rickard, Linnea, André, Linnea, Kalle, Sofia, Hanna, Oskar, Hanna, Matilda, Linus, Sofia, Matilda, Evelina, Emanuel, Hanna, Jonathan, Rebecca, Johan, Linnea, Josefin, Catti, Marcus, Mikaela, Carro och Erik! Nu kan jag namnen ;)



Vi hade skoljoggen igår, och jag, Catti och Emanuel tog oss runt, med nöd och näppe, men vi hade roligt :) Jag stoltserar med skavsår under hälarna!
När vi var klar med marschen spelade vi ett tag på skolan. Det är underbart att få leka och göra det bästa man vet på skoltid och ha tillgång till lokalerna efter skolan :)

På kvällen var vi ett gäng som for till svedjeholmens kyrka där de hade ungdomskväll, med tema media, det var jättetrevligt och roligt, och Emanuel spelade och sjöng väldigt bra. Det berörde :) 



Några klasspojkar på kyrkan. Rickard leker linslus.

Sen fure vi till André på klassfest, har inga riktigt bra bilder, som jag vågar visa, men det var kanonkul att träffas nån annanstans än i skolan, veckan hade inte kunnat sluta bättre! ( För varken idag eller imorgon kommer gillas som dagar, jag är helt utslagen!)

Nu längtar jag tills det blir måndag!


20.55 en söndag i sptmbr

Visst kan jag ha roligt när lusten faller på!

Hångelbruden:
 Pussade lite på honom, men shh, säg inget till honom!
Jag: pussar som i slicka i hans mun eller puss som i
oj din näsa var i vägen nar jag skulla äta banan?
Hångelbruden: pussa som i att bita i hans tunga?
Anna: vad gjorde han med tungan på din banan?
Hångelbruden: Jag hade ingen banan.
Anna: Banan som är så gott.


Poeterna

jag lovade er (Therese, Ellen och Felicia - jag vet att det bara är ni som läser min blogg asså.) att lägga upp dikten vi skrev, mest för min egen skull. Här kommer den! :D

Moder Natur
Att moder natur har skapat dessa gråglittriga stenar är för mitt simpla sinne svårt att förstå.
Ljungen som mitt öga skådar speglar ett mantra i mitt sinne,
 "Ljungen, ljungen, ljungen" det tar aldrig stopp.
Förrns en gyllengrön glasbit träffar min vinklade kropp. Jag får en kotte i huvet,
 jag får en snilleblixt och sätter den orangea kapsylen på en kvist.
 Jag vet att jag inte borde göra så men,
JAG ÄR EN KOTTE OCH HAR ALDRIG FÖRSTÅTT,
 ATT SKOGEN ÄR MITT HJÄRTAS DYNAMO.

Fulländad? Svar ja.


Klassens dag x ES1a

Igår var megafantastiskt kanon!

Alla klasser på Nola skulle umgås för sig på eftermiddagen, och våra lärare hade planerat att vi skulle gå upp på Åsberget via Gula leden och stöta på utmaningar av både "fysisk och andlig spis" ( Håkan Falander). Jag hängde inte riktigt med på vitvarusnacket, men det klarnade tillslut.

Första stoppet var på en liten grusplan vid ett samlingshus, åt något håll, någonstans, vi blev uppdelade i fyra olika lag, och sen skulle vi med en vedklabb mellan knäna ta oss fram till en pinne och varva den, var och en.
Gissa vems lag som vann? Mitt. Och det trots att Emanuel var riktigt riktigt.. osuverän ( kan man uttrycka det så? ) Det var Hannas hoppteknik som gjorde det :)

Emanuel fick ta igen sina misstag ungefär 14 och tre sjundedelars timme senare, då vi stannade vid ett vindskydd. Nu skulle vi skriva dikter om saker vi hittade runt platsen. Vi förstod ju ganska snart att om man ska vinna nu, så gäller det att ordbajsa lagom jättemycket. Det var ju ändå Håkan Falander vi snackade om. Så Emanuel satte igång med det han verkar vara bäst på. och resultatet var enastånde, glimrande, skinande. Sjukt äckligt bra. Vi vann alltså. Däremellan hann vi med att ha väldigt väldigt roligt och för pojkarnas del, ganska mysigt.
Ska försöka få tag på dikten och lägga upp den!

Sen bar det av en bit till på marsch, till vägen, där sista tävlingen bar av. Det var den där.. då man klämmer fast en boll mellan hakan och bröstet, sen byter man med den som står framför. Vi vann inte, jag knockade emanuel i ansiktet, råkade ta lite för mycket på Ewelina, och gråta en skvätt av skratt.

Vem som vann totalt.. det vet vi fortfarande inte, för alla gick fel väg tillbaka, och vi kom fram på fel sida berget.


RSS 2.0